Revelația turului în Liga I, nou-promovata ASA Tg. Mureș, a suferit prima înfrângere în meciurile test programate în cantonamentul din Antalya, scor 0-2, în meciul de azi, de la Belek, cu formația rusă Terek Grozny. În precedentele meciuri de verificare „roș-albaștrii” obținuseră două victorii și o remiză, fără să primească gol.

Unii cu ocaziile, alții cu golurile

Echipa rusă a marcat în minutele 10 și 70, al doilea gol fiind din penalti, în vreme ce formația pregătită de Liviu Ciobotariu a irosit două ocazii importante de gol, ambele în prima repriză. „Mureșan a reluat cu capul în plasa laterală, în urma unei lovituri libere, iar Axente a

șutat în portar. În repriza secundă s-a făcut simțită oboseala acumulată în cantonament, jocul desfășurându-se mai mult la centrul terenului. Adversarii au mai punctat o dată, din penalty, în urma unui fault comis de Sepsi. De notat debutul în echipa noastră a fundașului spaniol Ivan Gonzalez, intrat la pauză”, notează site-ul oficial al celor de la ASA Tg. Mureș.

Echipa de start a ardelenilor a fost: Stăncioiu - Feussi, M. Constantin, Balaur, Sepsi - Mureșan, Ndoye - Voiculeț, Goga, Zicu - Axente. La pauză, Ivan Gonzalez, Manolov și Amauri i-au înlocuit pe M. Constantin, Axente și Voiculeț. În minutul 55, Zicu i-a lăsat locul lui Gorobsov, iar din minutul 72, Szekely a evoluat în locul lui Goga. Hora și Bejan se află în cantonamentul echipei naționale, iar Bruno Martins și Velayos nu au fost folosiți, ambii acuzând ușoare accidentări.

În precedentele meciuri disputate în Antalya, ASA a înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu formația azeră Qarabag Agdam, lider în prima divizie; 1-0 cu formația letonă Daugava Riga, locul 7 în ediția trecută de campionat; 1-0 cu polonezii de la MKS Cracovia Krakow, locul 12 din Ekstraklasa. În ultima partidă amicală a cantonamentului din Antalya, ASA Tg. Mureș va întâlni duminică, 8 februarie, formația slovenă Domzale.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.