Două dintre partidele etapei sferturilor de finală a Cupei României se anunță a fi pe muchie de cuțit, în vreme ce în celelalte două jocuri echipele din Liga I sunt favorite în fața celor din eșalonul secund. Tragerea la sorți s-a desfășurat miercuri, la Casa Fotbalului.
Două meciuri de foc, două lejere
Partidele cu grad ridicat de imprevizibil vor aduce față în față câte două formații vecine de clasament în Liga I. Meciul de foc al optimilor le va avea ca protagoniste pe ocupantele locurilor trei și patru în Liga I, respectiv City’us Târgu Mureş (locul IV) și United Galaţi (locul) care se vor întâlni la Tg. Mureș. Al doilea meci echilibrat al etapei sferturilor de finală este cel dintre Muncitorul Reşiţa (locul 9) și KSE Târgu Secuiesc (locul 8). Celelalte două partide au favorite certe, primele două clasate în Liga I, Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc, urmând a avea adversari din eșalonul secund. Astfel, campioana Ligii I, Autobergamo Deva, va întâlni echipa secundă a clubului

City’us Târgu Mureş, lideră în Liga a II-a. Echipa din Deva este favorită la calificare, însă meciul poate fi cu suspans în cazul în care oficialii târg-mureșeni decid să folosească și jucători de la prima echipă împotriva campioanei. Partida se va disputa la Tg. Mureș, întrucât City’us II a fost prima echipă extrasă din urnă și are dreptul de a juca pe teren propriu. În ultimul joc al sferturilor de finală se vor întâlni Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ (locul 6 în Liga a II-a) și FK Odorheiu Secuiesc.
Etapa sferturilor de finală se va disputa într-o singură manşă eliminatorie, pe terenul prime echipe extrasă din urnă. Echipele care se califică mai departe vor juca  un turneu „Final Four”, întrucât FRF a schimbat vechiul sistem competițional, cu semifinale și finală. Deva și Reșița sunt orașele care s-au înscris pe lista de candidaturi pentru găzduirea turneului „Final Four”.
 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.