Interesul pentru partida dintre revelația campionatului, ASA Tg. Mureș, și Dinamo București, programată vineri, 6 martie, la Târgu Mureș este imens. Aproape sigur meciul se va disputa cu „casa închisă”, însă din păcate o parte a suporterilor echipei din Târgu Mureș sunt nemulțumiți de modul cum a gestionat clubul vânzarea biletelor.
Bucurie tristă
Tribunele luate cu asalt de suporteri reprezintă un fenomen rar în fotbalul românesc. Totuși fenomenul este unul de actualitate la Târgu Mureș deoarece echipa locală, ASA, nou-promovată în Liga I, este una dintre revelațiile campionatului, fiind pe locul trei în clasament. Bucuria care ar trebui să fie provocată de acest fenomen este însă umbrită

de modul cum clubul din Târgu Mureș a gestionat vânzarea biletelor la meciul derbi cu Dinamo, programat vineri, 6 martie. Ca dovadă, mai mulți suporteri au postat comentarii dure la adresa clubului chiar pe site-ul oficial al echipei la un comunicat care încerca să explice nemulțumirile apărute în procesul de vânzare al biletelor. „Sunteți mincinoși ordinari. Cum e posibil ca miercuri pe la ora 6:30, când am luat bilete să îmi spună casierița ca nu sunt bilete decât în rândul 2 sp2. Asta a fost o minciună și o bătaie de joc la adresa suporterilor. Am cerut și la peluză și tot așa răspuns am primit sec nu avem!!!! MINCINOȘII!!!!!!!!!!!!!!!”, a scris, Oltean Marius, Agent vânzări la Unicarm. „Rușine organizatorilor!! Au făcut o mizerie din vânzarea biletelor!! În prima zi de vânzare a biletelor erau bilete doar în primele rânduri! La casa de bilete un oficial al echipei se cearta cu mine că vreau bilete sub tribuna acoperită și susține ca echipa ASA are 3000 de abonați că au ocupat aceste locuri, iar azi scriu ca sunt doar 1500! Sa va fie rușine!!” a postat Raul-Alexandru Boalca, de la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” „Corect Oltean Marius! Și eu am achiziționat bilete, vroiam în peluză, dar mi-au zis că nu mai sunt bilete decât în SD3 și am fost acolo miercuri la ora 18. Nu se poate ca într-o oră să se vândă toate biletele în peluza și în majoritatea tribunelor în afara tribunei 0. Rușine!”, a scris la rândul său Varga Szabolcs.
Oficial le merge bine
Explicațiile oferite de oficialii echipei ardelene, pe site-ul oficial, sunt următoarele: „Clubul ASA Târgu Mureș dorește să răspundă unor comentarii apărute pe pagina oficială de Facebook, cu privire la lipsa biletelor pentru jocul cu Dinamo București. Vă facem cunoscut că, la această oră s-au vândut aproximativ 4.000 de bilete pentru partida ASA-Dinamo, rămânând disponibile aproximativ 1.000 de tichete. Aceste bilete sunt disponibile atât la tribuna 0, cât și la tribuna 1, 2 și peluză. Clubul ASA Târgu-Mureș are în acest moment 1.500 de abonați, care și-au achiziționat aceste abonamente fie înainte de startul sezonului, în timpul turului, sau chiar și în aceste ultime zile. Este normal ca posesorii de abonamente să-și fi ales locurile pe care le-au dorit, în zonele centrale, în limita disponibilității. De aici poate și nemulțumirea unor suporteri cu privire la lipsa de bilete în anumite sectoare. La fiecare partidă de pe teren propriu sunt scoase la vânzare bilete pe locurile rămase libere. Dar, cu toate acestea, mai sunt disponibile tichete pentru jocul de mâine, inclusiv la tribuna 0. Așadar, îi așteptăm pe cei care doresc să urmărească partida din tribunele stadionului Trans-Sil să-și achiziționeze tichetele de acces. Suntem siguri că, suporterii care vor asista la joc se vor putea bucura de un adevărat spectacol fotbalistic”, se arată în comunicatul oficial al clubului.
Mai târziu, pe pagina oficială de Facebook a apărut următorul anunț: „Pentru mâine, în ziua meciului, mai sunt disponibile 300 de bilete la peluză și 80 de bilete la tribuna 0. În rest, toate biletele au fost epuizate. Vă mulțumim că sunteți alături de echipa favorită ! În fața unor astfel de suporteri, echipa nu poate face decât un meci mare ! Hai ASA ! Hai Târgu-Mureș!”.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.