Cristi Dulca, selecționerul naționalei de fotbal a României U21, consideră că „tricolorii mici” au câștigat încredere în forțele proprii după victoriile cu Islanda și Cipru, obținute la debutul său pe banca tehnică. România a dispus cu 3-0 de Islanda și cu 1-0 de Cipru, în două partide disputate la Tg. Mureș, în 27 și 31 martie.

Succese promițătoare

„Au fost două succese fără gol primit care ne dau încredere înainte de startul calificărilor. Față de jocul cu Islanda în care am câștigat cu 3-0, în fața Ciprului echipa nu a avut aceeași prospețime, aceeași atitudine. S-au și schimbat câțiva jucători, dar victoria este foarte importantă”, a declarat Cristi Dulca, pentru site-ul oficial al FRF.  Tehnicianul e încrezător într-un parcurs bun al tricolorilor mici, deși nu cunoaște

foarte bine forța adversarilor. „Până la debutul în preliminariile Euro 2017 îmi doresc ca băieții să demonstreze la echipele lor de club că că merită să îmbrace tricoul naționalei. Încă nu am făcut analiza în detaliu a adversarilor, nu cunoaștem încă generațiile noi, așa că nu pot spune cine este favorit la calificare. Sper să fim noi. Dar, chiar și așa, nu vom trata niciun meci de sus, indiferent că adversar va fi Luxemburg sau Bulgaria”, a completat selecționerul U21. Pe 16 iunie, ”tricolorii” debutează în preliminariile EURO 2017 - găzduit de Polonia - pe teren propriu, în fața Armeniei. În primul meci din grupa României U21 de calificare la EURO, Țara Galilor a învins Bulgaria cu 3-1. În grupă mai sunt Danemarca, Armenia și Luxemburg.

Reprezentativa de tineret a României a învins, la Târgu Mureş, marți, 31 martie, cu scorul de 1-0, selecţionata similară a Ciprului, într-un meci amical. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ţîru, în minutul 62, acesta reluân cu capul din 6 metri centrarea lui Filip. În primul meci al lui Cristian Dulca pe banca tehnică a naționalei de tineret, disputat vineri, 27 martie, tricolorii au obținut o victorie categorică cu Islanda, golurile fiind reușite de Pușcaș (9, 51) și Mitriță (48).

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.