Naționala de futsal a României a  terminat la egalitate, 2-2 (0-0), meciul cu reprezentativa Ungariei, disputat la Buzău, în prima manșă a barajului pentru EURO 2016. Rezultatul este un pic nedrept, întrucât tricolorii au ratat numeroase ocazii imense, având și trei bare.
Au dat-o în bară
Primă repriză a stat sub semnul echilibrului și al tracului, astfel că a rămas fără gol marcat. „Tricolorii” pregătiți de Zoltan Jakab au început perfect repriza secundă și au reușit să înscrie de două ori în primele două minute prin Ion Al-Ioani (20:42) și Florin Matei (21:04). Scorul de 2-0 s-a dovedit periculos și a ținut doar un singur minut, pentru că oaspeții au egalat rapid prin golurile înscrise de Istvan Gal (22:45) și Zoltan Droth (23:45). În afara golurilor de pe tabelă, echipa României a dominat jocul și și-a creat multe ocazii clare de

gol, dar a ratat cât alții în zece meciuri, având și trei bare. Ungaria, pregătită de fostul selecționer al României, spaniolul Sito Rivera, s-a remarcat printr-o apărare solidă și un pressing agresiv în jumătatea adversă. Manșa secundă se va disputa pe 22 septembrie, la Debrecen, de la ora locală 20:00 (21:00 ora României). Pentru a  se califica la turneul final din Serbia, tricolorii au nevoie de o victorie la orice scor sau de o remiză cu un scor mai mare decât cel înregistrat pe teren propriu.
Opt echipe sunt deja calificate la turneul final programat în perioada 2-13 februarie, în Serbia. Pe lângă țara gazdă, la EURO vor mai fi prezente Rusia, Spania, Italia, Ucraina, Slovenia, Croația, Portugalia. Acestor reprezentative li se vor alătura încă patru în urma jocurilor de baraj. Rezultatele din partidele tur ale barajului sunt: România - Ungaria 2-2, Cehia - Belarus 2-1, Azerbaijan - Slovacia 3-1, Bosnia-Herțegovina – Kazahstan 0-5.
România – Ungaria 2-2 (0-0)
România: Vlad IANCU  - Ion AL IOANI, Florin MATEI, Robert Lupu (toți 4 Informatica Timișoara - căpitan), Mimi Stoica (City’Us Târgu Mureș). Au mai evoluat: Cristian Matei, Florin Ignat, Szabolcs Manya (toți 3 Autobergamo Deva), Laszlo Szocs, Alpar Csoma (ambii Futsal Klub Odorheiu Secuiesc). Selecționer: Zoltan Jakab.
Ungaria: Toth — Komaromi, Nemeth, Harnisch, Droth. Au mai jucat: Trencsenyi, Gal, David, Szeghy, Rabl. Selecționer: Sito Rivera.
Arbitri Sebastian Stawicki, Tomasz Frak, Damian Jaruchiewicz (toți din Polonia).

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.