O brigadă românească, formată din Teodora Albon la centru, Petruţa Iugulescu și Mihaela Gomoescu, la cele două linii, va oficia duminică, 24 aprilie, la partida dintre VfL Wolfsburg şi 1. FFC Frankfurt, din manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor Europeni, în variantă feminină! Este a treia semifinală în ultimele cinci sezoane pentru arbitra din Cluj Napoca în cea mai puternică întrecere fotbalistică a Europei.

Mândră de munca sa

„E o mare bucurie. Simt astfel că oamenii apreciază ceea ce fac, iar pentru asta sunt mândră. Sincer, nu mă aşteptam să fiu delegată. Am arbitrat două semifinale şi o finală. E a treia semifinală de Champions League din ultimii cinci ani”, a declarat Teodora Albon, pentru site-ul oficial al FRF. Anul trecut, Teodora Albon a arbitrat la Campionatul Mondial din Canada, unde a condus una dintre semifinale. Teodora Albon spune că un Wolfsburg - Frankfurt e o adevărată provocare. „Toate meciurile sunt importante. Astfel de partide sunt pregătite însă cu mai multă atenţie. Analizez jocul celor

două echipe, care se cunosc foarte bine, nu au secrete una faţă de cealaltă. Am DVD-urile cu ultimele partide ale celor două semifinaliste. Va fi un duel interesant între cei doi antrenori, Ralf Kellermann la Wolfsburg şi Matt Ross la Frankfurt. Se va alerga mult, aşa că şi pregătirea fizică e foarte importantă”, a precizat Teodora Albon. Partida VfL Wolfsburg - FFC Frankfurt, manşa întâi din semifinalele UEFA Women's Champions League, se va disputa pe 24 aprilie pe "AOK Stadion" din Wolfsburg. Returul va avea loc duminică, 1 mai, pe "Stadion am Brentanobad" din Frankfurt. În cealaltă semifinală se întâlnesc Olympique Lyon şi Paris Saint-Germain, primul meci fiind programat în 23 aprilie pe "Parc Olympique Lyonnais" din Lyon. Returul se joacă pe "Stade Sébastien Charléty" din Paris, tot pe 1 mai.

sursa foto: www.frf.ro

Facebook



Login Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.