Etapa a III-a a Ligii Naționale pune față în față două echipe cu pretenții, U - Banca Transilvania, semifinalistă în sezonul trecut, întâlnind vicecampioana CSM-U Oradea.  Partida este programată duminică 19 octombrie în Sala Sporturilor „Horia Demian” Cluj-Napoca de la ora 19.00 și este transmisă în direct la DigiSport.
Ambele echipe vin după înfrângeri pe teren propriu în fața campioanei, CSU Asesoft Ploiești, clujenii pierzând în prima etapă cu 80-69, iar orădenii în a II-a cu scorul de 108-81. Gazdele și-au refăcut moralul în urma victoriei din deplasare cu Gaz Metan Mediaș scor 71-86, în timp ce oaspeții speră la o nouă victorie la Cluj similară cu cea din meciul cu Universitatea câștigat cu 108-81.
Rezultatul întâlnirii de duminica va oferi o imagine asupra potențialului real al celor două echipe în acest sezon. Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, între orele 14.00 și 20.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian” și costă 10 de lei în partea de jos a sălii, 5 lei în partea de sus, iar copii sub 7 ani au acces gratuit.

 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.