Campioana României, CSU Asesoft Ploiești, a început cu victorie sezonul 2014-2015 al EuroCup,  învingând miercuri, 15 octombrie, în Rusia, echipa Krasny Oktyabr cu scorul 75-81(20-23, 16-20, 17-19, 22-19).  
Antrenorul liderei Ligii Naționale de baschet masculin, Vladimir Arnautovic, și-a trecut în palmares a 13-a victorie în competițiile europene pe banca ploieștenilor și s-a declarat mulțumit de startul echipei sale în EuroCup. „Se pare că ne prind bine deplasările în Rusia, în debutul

sezonului de EuroCup, dar nu se poate spune că am avut noroc. Am controlat jocul cu excepția unor faze din ultimul sfert și pot spune că am obținut o victorie pe deplin meritată. Jucătorii mei au respectat planul tactic și au făcut exact ceea ce le-am cerut la antrenamente. Krasny Oktyabr este o echipă bună, comparabilă chiar cu una de Euroligă. Rușii se vor suda în timp și nimeni din această grupă nu va avea viață ușoară cu ei”, a declarat Vladimir Arnautovic, pentru www.csuasesoft.ro.
În următoarea etapă a competiției europene CSU Asesoft Ploiești va juca, acasă, cu lituanienii de la Lietuvos Rytas Vilnius, în data de 22 octombrie. În campionat primesc vizita sibienilor de la CSU Atlassib, partidă programată pentru sâmbătă, 18 octombrie, ora 20.00.

 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.