Asesoft Ploiești a dispus și de a treia echipă de top a Ardealului, învingând cu 91-71 (31-22, 11-14, 27-18, 22-17) pe CSU Atlassib Sibiu, după ce învinse anterior pe CSM Oradea și U BT Cluj. Cu excepția sfertului doi câștigat de sibieni, campioana a fost la putere, în meciul disputat sâmbătă, la Ploiești, în etapa a treia a Ligii Naționale.
Start echilibrat, finiș diferit
Sibienii au rezistat ritmului impus de campioni doar în prima repriză. Astfel, după ce a pierdut primul sfert la nouă puncte diferență (31-22), CSU Atlassib a câștigat sfertul doi cu 14-11 și a intrat la pauză cu doar șase puncte minus, scor 42-36. Apoi, plusul de agresivitate al Asesoftului a fost decisiv în sferturile trei și patru, astfel că ploieștenii și le-au adjudecat la nouă, respectiv cinci puncte diferență. Când s-a tras linie la final,

Asesoft a avut 20 de puncte avantaj, 91-71, și și-a asigurat fotoliul de lider al Ligii Naționale cu maximum de puncte.
Antrenorul de la CSU Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic a declarat, la finalul partidei, că echipa sa mai are de muncit. „A fost ok jocul, cel puțin în prima parte, când meciul a fost destul de echilibrat. A fost un meci destul de agresiv, dar sunt destul de mulțumit. Noi trebuie acum să ne continuăm antrenamentele, să muncim, să vorbim mai mult”, a spus tehnicianul sibienilor.
CSU Atlassib Sibiu joacă următorul meci duminică, 26 octombrie, cu CSM-U Oradea, în etapa a patra a campionatului național, în Sala Transilvania, de la ora 17.30.  Ploieștenii în schimb întâlnesc în etapa doua  a „EuroCup” pe Lietuvos Rytas. Partida se va disputa miercuri 22 octombrie, în sala Olimpia din Ploiești, începând cu ora 19.30
Pentru oaspeți au marcat: Le Var Seals 18p, Cristopher Lee 16p, Milos Bojovic 14p, Octavian Popa Calotă 7p, Drazen Bubnic 7p, Brandon Johnson 4p, Flavius Lăpuște 3p, Slobodan Popovic 2p. Pentru CSU Asesoft Ploiești au marcat: Labovic 24p, Brown 10p, Negoițescu 4p, Mohammed 19p, Cooper 10p, Flowers 19p, Runkauskas 5p.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.