Primii 500 de suporteri ai „galben-albaștrilor” care ajung la Sala „Transilvania” pentru a asista la partida cu CSM-U Oradea vor fi răsplătiți cu câte un sticker pentru mașină. Meciul va avea loc duminică, 26 octombrie, începând cu orele 17:30, și va conta pentru etapa a IV-a a Ligii Naționale de baschet msculin.
Iubitorii baschetului își mai pot procura bilete, pentru această partidă, de la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, vineri și sâmbătă între 8:00 și 13:00 sau duminică, înaintea meciului, direct de la Sala Transilvania, începând cu orele 16:00!.
CSU Atlassib Sibiu și CSM-U Oradea s-au mai întâlnit de două ori în această toamnă în „Cupa României”, ambele confruntări fiind câștigate de „galben-albaștri” (83-81 la Oradea și 82-80 la Sibiu), sibienii asigurându-și astfel calificarea în turul următor. Înaintea acestei partide, ambele echipe se află în subsolul

clasamentului, pe locuri neobișnuite pentru ele. CSM-U Oradea ocupă locul zece cu patru puncte (o victorie și două înfrângeri), iar CSU Atlassib este pe locul 11 cu trei puncte (o victorie, un eșec cu Asesoft și un meci mai puțin disputat).

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.