CSM-U Oradea a câștigat toate cele patru partide disputate în campionatul Ligii Naționale de baschet masculin în luna noiembrie, însă a pătimit în cupele europene, unde a fost învinsă în toate cele trei meciuri disputate. „Roș-albaștri” au încheiat luna noiembrie cu meciul câștigat pe teren propriu în fața echipei Gaz Metan Mediaș, scor 82-73, și debutează în decembrie cu un nou joc în „Challenge Cup”, marți, 2 decembrie, acasă cu BC Astana, din Kazahstan.
Perfect la intern, dezastru la extern
Formația antrenată de Cristian Achim a fost perfectă în competiția internă în meciurile disputate în luna noiembrie și a alinat astfel parțial „durerea” suporterilor provocată de eșecurile din „Challenge Cup”. Fără trei titulari importanți (accidentați), CSM-U a pierdut primul meci disputat în luna noiembrie, în Kazahstan, în prima etapă din EuroChallenge, cu scorul

de 80-64 în fața echipei BC Astana. Cu mari probleme de lot și cu o parte a jucătorilor  reveniți după accidentări, formația bihoreană a dres busuiocul în Liga Națională, întrucât a triumfat pe terenul echipe BC Timba Timișoara, scor de 86-78. Primele două meciuri disputate pe teren propriu în „EuroChallenge” s-au dovedit tot necâștigătoare pentru orădeni. CSM-ul a fost învinsă categoric de echipa rusă Avtodor Saratov, scor 74-101 și a pierdut apoi cu Tofas Bursa, scor 69-77.
Trupa bihoreană a renăscut la finele celei de-a 3-a săptămâni a lunii noiembrie, când a câștigat dramatic, scor 78-76, meciul cu BC Mureș, din deplasare. Partida a fost una halucinantă, întrucât s-au consemnat 17 schimbări la conducere și 13 situații de egalitate. Roș-albaștrii au continuat seria succeselor „la intern” cu victoria, scor 95-88,  în fața echipei Energia Târgu-Jiu, una dintre cele mai în formă trupe ale momentului în România. În fine, luna noiembrie, s-a încheiat cu meciul câștigat pe teren propriu în fața echipei Gaz Metan Mediaș, scor 82-73, după un joc în care desprinderea a venit doar pe final.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.