Baschetbaliștii echipei CSM-U Oradea vor să extindă seria de patru succese consecutive obținute în Liga Națională și în FIBA EuroChallenge cu ocazia ultimului meci pe care-l vor disputa pe teren propriu în competiția europeană. Misiunea roș-albaștrilor în partida cu BC Astana, din Kazahstan, care se va juca marți, 2 decembrie, de la ora 20.00, în „Arena Antonio Alexe”, va fi complicată, dar nu imposibilă.
Unii pentru onoare, alții pentru calificare
Randamentul echipei orădene în primele trei etape ale „ChallengeCup” și în primele runde ale sezonului competițional intern a fost afectat de numeroasele problemele medicale existente la nivelul lotului de jucători. În acest context, bihorenii mai au șanse minime de a se califica mai departe, astfel că, acum când situația la nivelul lotului s-a îmbunătățit, le mai rămâne să lupte

doar pentru onoarea și prestigiul clubului. Pe de altă parte, BC Astana a înregistrat două succese și un eșec, cu care ocupă locul doi în grupa D, având încă șanse reale de calificare, astfel că va încerca să-și treacă în cont și punctele puse în joc în meciul de la Oradea.  Cristian Achim tehnicianul bihorenilor a precizat că echipa sa va lupta pentru a demonstra că are valoare și pentru competițiile europene. „Nu ne putem permite să neglijăm o competiție internaționala la care am visat ani de zile, chiar dacă șansele noastre de calificare sunt minime. Jucătorii și staff-ul tehnic al CSM-U Oradea își propun să lupte pentru un rezultat favorabil în următoarele jocuri”, a afirmat Cristian Achim.  Puternica formație kazaha, BC Astana, este pregătită de Aleksandar Trifunovic - un reputat antrenor din spațiul ex-iugoslav -  și are nevoie de victorie pentru se menține în fața turcilor de la Tofas Bursa, cu care se afla în lupta directă pentru locul doi în grupă. În meciul tur, BC Astana s-a impus cu scorul de 80-64.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.