Primele două meciuri din etapa a 21-a a Ligii Naționale de baschet masculin s-au încheiat cu înfrângeri pentru gazde, CSMU Oradea și CSU Atlassib Sibiu.
În prima partidă a serii de la sala Transilvania din Sibiu, CS Energia Tg. Jiu a câștigat cu o diferență minimă, scor 76 – 80 (22 – 21; 11 – 24; 22 – 16; 21 – 19). Doar cu sfertul doi câștigat categoric oltenii se mențin în lupta pentru play-off,  în timp ce sibienii au șanse mai mici și momentan au ieșit din primele opt.
În celălalt meci victoria a fost categorică pentru BC Mureș 65 – 87 (12 – 17; 18 – 26; 16 – 26; 19 – 18). Cu trei sferturi pierdute, orădenii au avut o zi proastă cu multe ratări și se mențin pe locul patru

doar pentru că au un meci mai mult disputat.   

Dueluri pentru-play-off

Vicecampioana, CSMU Oradea, și ocupanta locului trei din sezonul trecut, BC Mureș, au mare nevoie de puncte în partida directă programată azi, de la ora 17.15, în Sala „Antonio Alexe”,  în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Aflate momentan pe locurile șase și opt, cele două formații au ca obiectiv victoria, astfel că meciul se anunță unul extrem de interesant.
Un alt meci având ca miză tot accederea în play-off, tot din etapa a 21-a, are loc de la ora 17.00, la Sibiu, între CSU Atlassib (locul 7) și Energia Tg. Jiu (locul 9). Și acest joc este vital pentru ambele combatante, orice punct în plus sau în minus putând fi decisiv când se va trage linie la finalul sezonului regulat.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.