Gruparea CSU Sibiu și-a prezentat, luni seară, jucătorii care vor evolua în tricourile galben-albastre în sezonul competițional 2015/2016 al Ligii Naționale de baschet masculin. Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu, consideră că are la dispoziție un lot tânăr, dar speră ca echipa să se ridice la pretențiile publicului.
Își propun să umple tribunele
Evenimentul a avut loc la Centrul Aria, în fața partenerilor, suporterilor și jurnaliștilor. Alături de echipa din Liga Națională, clubul sibian i-a prezentat și pe cei mai tineri și talentați baschetbaliști ai Sibiului, cei care cu mult devotament față de acest sport, evoluează în competițiile destinate juniorilor, organizate de Federația Română de Baschet.  În cadrul evenimentului a fost prezentat lotul de jucători, dar și clipul oficial al

noii echipe de baschet al Sibiului, CSU Atlassib Sibiu.  Echipa va fi condusă de pe banca tehnică de antrenorul principal Dan Fleșeriu, de antrenorul secund Cătălin Vulc și preparatorul fizic Pepe Silva. „Avem o echipă extrem de tânără, care sper să se ridice la pretențiile publicului sibian și să ne reprezinte cu succes în campionat. Sper că oricare dintre obiectivele care ni le propunem, la începutul campionatului sau pe parcursul lui, să le îndeplinim. Cel mai important obiectiv e să îi facem pe sibieni mândri, să umplem din nou sala așa cum am făcut-o de nenumărate ori”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu. „Veteranul” lotului, Octavian Popa Calotă, a dorit să mulțumească, în primul rând, pentru oportunitatea de a fi căpitanul echipei. „Vreau să mulțumesc mai  multor persoane. În primul rând domnului antrenor, pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o, de a fi nu doar jucător, ci și căpitan al acestei frumoase echipe. E o onoare pentru mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să pot să îi țin în frâu pe băieții aceștia. Vreau să mulțumesc celor din conducere, noilor co-președinți (n.r. Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci), dar și fostului președinte (n.r. Mircea Vulc) pentru oportunitățile pe care mi le-a oferit și el, la rândul său”, a spus Calotă.
Din lotul CSU Sibiu U14 fac parte: Dragoș Axinte, Alexandru Oltean, Cristian Cerbu, Robert Oprișiu, Victor Popescu, Robert Talpoș, Victor Ilie, Angelo Vulcu, Vlad Cristescu, Tudor Mureșan, Dragoș Ștefănuță, Cosmin Neamțiu, Ionuț Topor, Robert Iakaboș, Sebastian Gavrilă, Ciprian Iftene și Robert Samoilă. ANTRENOR: Alexandru Rubint.
Lotul CSU Sibiu U16 este format din: Paul Bogdan, Victor Bogdan, Vlad Golea, Darius Vintilă, Radu Zărnescu, Sebastian Buțiu, Patrick Pascu, Robert Oprișiu, Sorin Cetean, Rareș Malene, Radu Golea, George Potera, Paul Popa, Rareș Gligor, Laurențiu Frățilă, Andi Călin și Lucas Cosma. ANTRENOR: Alexandru Kovacs.
Partenerilor clubului sibian sunt: Atlassib, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliului Județean Sibiu, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Magnolia Residence, Andu, Decathlon, Centrul Aria, Ropharma și VILLA Restaurant.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.