După un sezon 2014-2015 încheiat în sferturile de finală, U Banca Transilvania Cluj-Napoca pregătește cu meticulozitate noua stagiune, întrucât în noul campionat al Ligii Naționale de baschet masculin se vizează performanțe mai bune.
Au răspuns pozitiv
Echipa antrenată de Marcel Țenter și-a încărcat bateriile într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei care s-a încheiat, miercurea trecută, cu un meci amical cu CSU Atlassib Sibiu, joc fără statistică oficială. Antrenorul grupării clujene s-a arătat mulțumit de modul în care s-au comportat componenții lotului. „Am încheiat perioada de pregătire de la munte cu un joc amical cu Sibiul, în care am vrut să vedem lucrurile pe care le-am pregătit în aceasta

perioadă, una de altfel foarte intensă și cu încărcătura foarte mare. Băieții au răspuns pozitiv la cerințele noastre și putem începe faza a doua a pregătirii din presezon”, a spus Țenter.
Încep meciurile test
U Banca Transilvania Cluj-Napoca va continua pregătirea prin a da tonul la amicale. Primele meciuri de verificare ale „alb-negrilor” vor avea loc la „Cupa Energia”,  competiție ce va avea loc la Târgu Jiu, în zilele de 29 și 30 august. La turneu vor mai fi prezente echipele Energia Târgu Jiu, CSM Oradea și BC Mureș Târgu Mureș, iar programul meciurilor este următorul: sâmbătă, 29 august: ora 17.00: U Banca Transilvania - CSM Oradea; ora 19.00: Energia Târgu Jiu - BC Mureș Târgu Mureș; duminica, 30 august: ora 17.00: finala mica; ora 19.00: finala mare. Imediat după încheierea „Cupei Energia”, echipa clujeană va efectua un turneu de pregătire în Serbia, la Belgrad și Zeleznik, în perioada 31 august - 5 septembrie. În cadrul acestui stagiu, U Banca Transilvania va întâlni trei formații foarte puternice din campionatul sârb și anume: vicecampioanei Serbiei, Partizan Belgrad, marți, 1 septembrie, de la ora 17.30; campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, joi, 3 septembrie, de la ora 17.30 și FMP Belgrad, echipa clasată pe în sezonul precedent, în 5 septembrie, de la ora 12, 00. Echipa va reveni apoi la Cluj-Napoca, în vederea disputării meciurilor de la propriul turneu „Cluj City Cup 2015”. Competiția va avea loc în zilele de 11 și 12 septembrie și va alinia la start echipele U-Banca Transilvania, Steaua București, Energia Târgu Jiu și Metalac Valjevo.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.