Cele mai valoroase opt echipe din actualul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin se află la jumătatea „bătăliilor” din sferturile de finală, întrucât s-au desfășurat deja primele meciuri din faza play-off-ului. În tradiționalul derby dintre Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale nu au ținut cont de locurile din clasament și și-au împărțit victoriile în Sala Polivalenta, astfel că „duelul” va continua cu minim alte doua partide, dar cu dinamoviștii în rol de gazdă. La Oradea, CSM CSU a avut parte de mari emoții în confruntările cu nou promovata Phoenix Galați, dar grație plusului de experiență orădenii au bifat ambele victorii. La Cluj-Napoca, în fața unei săli arhipline, gazdele de la U Banca Transilvania au avut parte de doua examene foarte dificile în disputele cu rivala CSU Atlassib Sibiu. Cu un plus de inspirație și luciditate, clujenii

și-au trecut în cont doua victorii, dar în ambele dispute sibienii au fost foarte aproape de surpriză. Rezultatele nescontate s-au înregistrat în Bănie, la întâlnirile dintre SCM U Craiova (locul 4) și BC Mureș Tg. Mureș (locul 5). Ambele întâlniri au fost câștigate, după prelungiri, de mureșeni care erau cotați cu șansa a doua după ce în sezonul regulat ocupaseră un loc mai slab decât oltenii

Dar iată și tabloul complet al primei serii de doua partide din cadrul play-off-ului LNBM, ediția 2015-2016:

Meciul 1 (sferturi de finala), 17 și 18 aprilie

Steaua CSM Eximbank – Dinamo 72-68

CSM CSU Oradea – Phoenix Galați 93-86

SCM U Craiova – BC Mureș Tg. Mureș 95-98

U Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSU Atlassib Sibiu 85-77

Meciul 2 (sferturi de finala), 19 și 20 aprilie

Steaua CSM Eximbank – Dinamo 82-85

CSM CSU Oradea – Phoenix Galați 103-79

SCM U Craiova – BC Mureș Tg. Mureș 96-99

U Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSU Atlassib Sibiu 72-67

Programul meciurilor următoare este următorul

Meciul 3 (sferturi de finala)

duminică 24 aprilie: Dinamo - Steaua CSM Eximbank (ora 19:45, în direct pe DIGI SPORT); Phoenix Galați - CSM CSU Oradea

luni, 25 aprilie: BC Mureș Tg. Mureș - SCM U Craiova (ora 18:00, în direct pe DIGI SPORT); CSU Atlassib Sibiu – U Banca Transilvania Cluj-Napoca (ora 19:45, în direct pe DIGI SPORT)

Meciul 4 (sferturi de finala)

marți, 26 aprilie: Dinamo - Steaua CSM Eximbank (ora 18:00, în direct pe DIGI SPORT); Phoenix Galați - CSM CSU Oradea (ora 18:00, dacă mai este cazul)

miercuri, 27 aprilie:BC Mureș Tg. Mureș - SCM U Craiova (ora 18:00, dacă mai este cazul, în direct la DIGI SPORT); CSU Atlassib Sibiu – U Banca Transilvania Cluj-Napoca (ora 20:00, dacă mai este cazul, in direct la DIGI SPORT)

Meciul 5 (în cazul în care mai este necesar)

Vineri, 29 aprilie:Steaua CSM Eximbank – Dinamo; CSM CSU Oradea – Phoenix Galați

Sâmbătă, 30 aprilie:U Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSU Atlassib Sibiu; SCM U Craiova – BC Mureș Tg. Mureș.

Semifinalele LNBM sunt programate în zilele de 4 și 6 mai (primele 2 meciuri), 11 și 13 mai (următoarele 2 meciuri) și 16 mai (meciul decisiv, dacă e cazul). Datele de desfășurare ale finalei LNBM sunt: 21 și 23 mai; 28 și 30 mai; 2 iunie (meciul decisiv, dacă e cazul).

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.