CSU Atlassib Sibiu a învins în deplasare, în primul meci din Cupa României, pe CSM-U Oradea cu scorul de 81 la 83 (31-19; 18-28; 22-21; 10-15). După un prim sfert dominat de gazde, sibienii au revenit spectaculos și și-au adjudecat într-un final extrem de disputat victoria.
Cel mai bun jucător de la oaspeți a fost căpitanul, Milos Bojovic care a reușit 32 de puncte și 8 recuperări.  Marcus Hatten a fost cel mai productiv jucător al CSM-U Oradea. Noul conducător de joc al orădenilor a totalizat 35 puncte și 5 recuperări.
Miodrag Perisic, antrenorul sibienilor, s-a declarat mândru de elevii săi, după prima victorie din cupă. „Sunt foarte mulțumit că băieții au dat maximul din ce puteau ei. În acest moment echipa este întregită și putem lucra mai mult la tactică. Sper să fim tot mai buni. Sunt mândru de ei”.
Cristian Achim, antrenorul principal al CSM-U Oradea, spune că echipa sa va încerca să întoarcă soarta calificării în meciul retur de la Sibiu: „Un meci frumos, interesant. Este doar prima parte, conduce Sibiul cu două puncte. Adversarul a avut astăzi un procentaj fabulos la aruncările de trei puncte. În ceea ce ne privește, am avut problemele noastre de efectiv. Cred ca nu mai este niciun secret faptul că ne-au lipsit trei oameni de bază în această partidă. Prin urmare am avut o problemă în a găsi o soluție corespunzătoare pentru dozarea efortului. Sibiul este favorită la calificare după acest rezultat. Noi mergem să ne jucăm șansa și cu siguranță vom face tot ce ne stă în puteri pentru a ne califica”, a declarat tehnicianul conform www.csmoradea.ro.
Returul primei manșe din Cupei României, dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM-U Oradea, se dispută miercuri (1 octombrie) la Sala Transilvania din Sibiu, de la ora 18:00.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.