CSM Oradea, finalista ediție trecute de campionat, a început cu stângul actualul sezon al Cupei României la baschet, fiind eliminată după două eșecuri de CSU Atlassib Sibiu, sfert-finalistă în campionatul trecut. După succesul cu scorul 83-81 obținut în tur la Oradea, sibienii s-au impus și acasă cu scorul 82-80 (25-14;14-18;22-19;21-29), astfel că la general diferența a fost de patru puncte, 165-161.

Calificare fără emoții

„Galben-albaștrii” de la CSU Atlassib au făcut un joc bun în Sala „Transilvania” din Sibiu, având avantaj confortabil pe tabelă pe tot parcursul meciului, cu excepția primelor 2-3 minute de joc, când au condus orădenii. „Această victorie este foarte importantă pentru noi, pentru că nu am fost într-o situație prea bună până acum. Sunt foarte mulțumit de meciul cu Oradea. Au o echipă foarte serioasă, bine organizată și să câștigi împotriva lor, de două ori în câteva zile, chiar este ceva greu”, a afirmat Miodrag Perisic, antrenorul echipei CSU Atlassib Sibiu.

CSM Oradea poate invoca absența unor jucători importanți care sunt accidentați, dar și problemele antrenorului principal Cristian Achim care a lipsit de la meciul retur, după trecerea în neființă a mamei sale.

Primii cinci care au intrat în teren, pentru CSU Atlassib Sibiu au fost : Milos Bojovic, Levar Seals, Octavian Popa Calotă, Slobodan Popovic și Christopher Lee. Au mai jucat: Flavius Lăpuște, Drazen Bubnic și Brandon Johnson. De departe, cel mai bun marcator al CSU Atlassib Sibiu, s-a dovedit Octavian Popa Calotă care a reușit să 20 de puncte, 5 recuperări. Au mai marcat pentru sibieni: Slobodan Popovic 17p, Milos Bojovic 16p, Levar Seals 12p, Christopher Lee 10p, Drazen Bubnic 4p, Flavius Lăpuște 3p.

 

 

 

 

 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.