Patru dintre cele șase meciuri ale etapei a II-a a Ligii Naționale de baschet masculin se vor desfășura în acest week-end, la Sibiu, Timișoara, Mediaș și Tg. Mureș, iar al cincilea a fost amânat pentru data de 23 octombrie. Toate competitoarele resimt însă startul excelent de sezon avut de campioana Asesoft. Trupa din Ploiești are punctaj perfect după primele două runde, întrucât a câștigat ambele meciuri disputate în deplasare în fața unor echipe cu pretenții, CSM-U Oradea și UBT Cluj.
CSU Atlassib, debut cu speranțe în noul sezon
Meciurile programate în acest week-end sunt următoarele: sâmbătă, 11 octombrie, ora 18.00: CSU Atlassib Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca; BC Timba Timișoara - BC Timișoara; Gaz Metan Mediaș - U Banca Transilvania Cluj; duminică, 12 octombrie, ora 17.00: BC Mureș Tg Mureș - SCM U Craiova.
Trebuie remarcat că

pentru jucătorii CSU Atlassib Sibiu meciul cu nou-promovata U. Cluj reprezintă debutul în noul sezon, întrucât ei au stat în prima etapă, din cauza numărului impar de echipe. Antrenorul galben-albaștrilor din Sibiu spune că echipa sa e pregătită pentru noul sezon și speră la un rezultat bun. „Pentru noi este important să începem campionatul cât mai bine. Jucăm în fața fanilor noștri  și sper că vom fi mulțumiți de felul în care vom juca, dar și de rezultat”, a afirmat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu. Cu lotul definitivat și fără accidentări, CSU Atlassib Sibiu promite un start perfect: „În România, nici un meci nu este ușor. Sunt 13 echipe care vor încerca să ajungă în play-off și doar opt dintre ele vor și ajunge, așa că trebuie să iei în serios fiecare meci, să te concentrezi și să respecți toți jucătorii și toate echipele”, a declarat Levar Seals.

Liga Națională, etapa a 2-a

Vineri, 10 octombrie

CSM U Oradea - CSU Asesoft Ploiești 73:90 (26-20, 21-26, 10-23, 16-21)

sâmbătă, 11 octombrie, ora 18.00

CSU Atlassib Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca          

BC Timba Timișoara - BC Timișoara   

Gaz Metan Mediaș - U Banca Transilvania Cluj           

duminică, 12 octombrie, ora 17.00

BC Mureș Tg Mureș - SCM U Craiova

Partida BCM U Pitești - Energia Tg Jiu se va disputa în data de 23 octombrie.

 

 

 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.