CFR Cluj și Universitatea Cluj vor întâlni adversari accesibili în sferturile de finală ale Cupei României, în vreme ce ASA Tg. Mureș se va duela cu o echipă de pe podium, dar va avea avantajul terenului propriu.
Sorți favorabili
Echipele clujene au avut noroc la tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2014-2015, desfășurate azi, la Casa Fotbalului. CFR Cluj a picat cu cel mai ușor adversar posibil, singura echipă din urna C valorică, respectiv formația CS Mioveni, din liga secundă. Feroviarii vor juca în deplasare și pornesc ca favoriți, dar va trebui să fie atenți, deoarece trupa antrenată de Claudiu Niculescu a eliminat în optimi pe Dinamo București.
Universitatea Cluj se va duela pentru un loc în semifinale cu Pandurii Tg. Jiu, echipă care nu mai reprezintă forța din ediția precedentă de campionat. „Alb-negrii” vor avea avantajul terenului propriu și au șanse mari de

a accede în semifinale.
ASA Tg. Mureș a fost mai puțin norocoasă, întrucât sorții i-au scos-o în față pe Petrolul Ploiești, ocupanta locului trei al clasamentului Ligii I. Ardelenii au însă avantajul terenului propriu, iar trupa antrenată de Cristi Pustai va trebi să confirme că victoriile cu Steaua și CFR Cluj din propriul fief nu au fost întâmplătoare.
Al patrulea meci al sferturilor de finală se va disputa între CSU Craiova și Steaua București.
Sferturile de finală se joacă într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate, și sunt programate în jurul datei de 3 decembrie. Zilele și orele de desfășurare ale jocurilor urmează să fie stabilite împreună cu televiziunile deținătoare de drepturi.
Înaintea tragerii la sorți, secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, l-a premiat pe Ion Voinescu, portarul care a câștigat de cinci ori trofeul „Cupei României”.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.