Liviu Ciobotariu, noul antrenor al echipei ASA Tg. Mureș, a dat startul pregătirilor în vederea returului și a condus primul antrenament la noua sa echipă, azi, la sediul Academiei de Sport, din Tîrgu Mureș. În ciuda schimbării conducerii tehnice și a unor mutări la nivelul lotului, revelația turului în Liga I nu-și schimbă planurile și își propune să surprindă plăcut și în retur și să urce în clasament.
Start fără stranieri
La primul antrenament desfășurat sub comanda noului staff tehnic, Liviu Ciobotariu - antrenor principal, Adrian Iordache - antrenor secund și Cătălin Bușuricu - preparator fizic, au participat 20 de jucători. De tradiționalele ture de teren și exerciții de dezmorțire efectuate pe terenul sintetic din complexul Mureșul al Academiei de Sport au lipsit Ioan Hora și Ousmane Ndoye care au fost învoiți până luni, pentru rezolvarea unor probleme personale, și stranierii: Velayos, Henrique, Gorobsov, Amauri, Feussi și Bruno Martins care vor ajunge

la Târgu-Mureș vineri și sâmbătă, în funcție de programul zborurilor. Lotul prezent la reunire a fost următorul: Stăncioiu, Viciu, Botoșer, Feher – portari; Balaur, Bejan, Gugu, M. Constantin, Băcilă, Voiculeț, Sepsi, Mureșan, Goga, Axente, Bumba, Szekely, Hanca, Candrea, Zicu, Sbârcea - jucători de câmp. Portarul Feher a revenit după împrumutul la CSM Rm. Vâlcea, Cosmin Băcilă de la echipa secundă, iar mijlocașul Tudor Sbârcea, care a evoluat în ultimii ani în Italia, continuă pregătirea începută în toamnă alături de lotul echipei. Antrenamentele vor continua în zilele următoare la Academia de Sport.
Continuitate în ascensiune
ASAT Tg. Mureș va pregăti returul cu o nouă structura executivă și tehnică. Astfel, în funcția de director a fost numit de către Consiliul Director, domnul Cristian Chertes, managerul Academiei de Excelență ASA Tîrgu Mureș, iar noul antrenor principal este Liviu Ciobotariu. Antrenorul a afirmat că-și propune să continue seria de rezultate pozitive ale echipei începută n turul acestui sezon. „Am primit cu entuziasm propunerea de a antrena pe ASA Tîrgu-Mureș. Am urmărit formația de-a lungul turului, în care a avut o evoluție deosebit de bună. Am la dispoziție un lot foarte bun, cu jucători cu experiență, personalitate, care au demonstrat că sunt jucători de valoare. Am preluat o echipă foarte bine clasată. Sunt obligat, de rezultatele din tur, să continui munca celor dinaintea mea. Sunt optimist, am încredere în jucători. Vreau să le mulțumesc celor care s-au gândit la mine și m-au instalat în această funcție. Sunt convins că vom avea rezultatele pe care suporterii le doresc. Obiectivul este menținerea pe aceeași linie. Având în vederea parcursul foarte bun al echipei sunt obligat să mențin aceleași rezultate. Așadar, obiectivul este de a acumula cât mai multe puncte, de a urca în clasament”, a spus Ciobotariu.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.