Narcis Răducan, președintele executiv al clubului, Liviu Ciobotariu, antrenorul principal, și jucătorul Eduard Stăncioiu s-au arătat încrezători în șansele echipei lor în primul meci din retur, programat duminică, în deplasare cu U. Cluj, dar și în privința întregului sezon de primăvară.
Favoriți la Cluj, dar cu măsură
„Se anunță un retur de foc, majoritatea echipelor din partea a doua a clasamentului întărindu-se. Avem o echipă echilibrată valoric și numeric. Și, ce e foarte important, avem entuziasmul de a repeta performanțele din tur. Este un meci foarte important cel cu U. Cluj, prima partidă, în care trebuie să ne găsim cadența. Vom întâlni o echipă care s-a schimbat foarte mult, transferând dintr-un fotbal puternic, cel din

Olanda. Nu este bine să ne hazardăm să vorbim de cupele europene. Este clar că suntem favoriți, dar echipele s-au schimbat, iar acest fapt trebuie să ne dea un mesaj de echilibru”, a spus Narcis Răducan, pentru site-ul oficial al clubului.
Pregătire de calitate
„Suntem pregătiți să începem returul, vom avea o deplasare dificilă la Cluj, dar ne dorim să începem cu dreptul și să venim cu un rezultat pozitiv. Vom întâlni o echipă care s-a schimbat mult în această iarnă. Dispunem de un lot valoros, avem concurență pe posturi, ceea ce este foarte bine. Personal mă bucur foarte mult de revenirea lui Claudiu Bumba, un jucător important pentru noi”, a afirmat Liviu Ciobotariu, antrenor principal. „În cantonamentul din Antalya am avut câteva meciuri în care ne-am prezentat foarte bine, iar acest lucru ne dă încredere pentru retur. Ne așteptăm la un retur greu, atât datorită adversarilor care s-au întărit considerabil, cât și a așteptărilor pe care le au de la noi antrenorii, conducătorii și suporterii. Ne impunem același obiectiv, de a avea evoluții bune și de a urca în clasament”, a precizat Eduard Stăncioiu.
Remiză albă în tur
ASA Târgu-Mureș va întâlni pe Universitatea Cluj-Napoca, duminică, de la ora 18.00, pe Cluj Arena, în etapa a 18-a a Ligii I. În jocul din tur, primul disputat de ASA de la revenirea pe prima scenă, scorul a fost egal, 0-0, după un joc echilibrat, terenul fiind influențat de furtuna din startul jocului. După noile penalizări din Liga 1, ASA ocupă locul 4, cu 30 de puncte, în timp ce U-Cluj este pe 10, cu 18 puncte. La jocul cu U. Cluj, din lotul ASA-ului va absenta fundașul dreapta Javier Velayos, accidentat pentru o perioadă mai lungă de timp, restul lotului fiind valid.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.