CFR Cluj a scos din meciul cu rezervele Stelei, disputat pe „Arena Națională”, exact atât cât a oferit fotbalului. Ardelenii au jucat un fotbal onest în prima repriză și au condus cu 1-0, iar după pauză au apelat la pragmatism și au fost egalați, scorul final fiind 1-1 (0-1). E drept că în prelungiri, ceferiștii puteau da lovitura, însă Vitor Bruno (90+3) a țintit încheietura barelor.
N-au rupt blestemul
Fără victorie în fața campioanei de foarte multe sezoane, CFR Cluj a profitat numai pe jumătate de decizia directorului sportiv al Stelei, Mirel Rădoi, care a menajat mai mulți jucători de bază în vederea meciului cu Partizan Belgrad. Feroviarii au trecut cu bine de startul avântat al gazdelor care au avut o bară, în minutul doi, când Mincă a respins mingea trimisă de Ionuț Neagu, iar apoi au deschis scorul în

minutul 16 prin Tiago Lopes. CFR s-a crezut cu sacii în căruță, iar steliștii au revenit după pauză și au egalat prin Alexandru Tudorie (57), din centrarea haitianului Alcenat, aflat la prima sa acțiune după intrarea pe teren. Steaua a forțat golul victoriei, dar Mihai Mincă și-a salvat echipa pe final, la mingea expediată cu capul de Alin Toșca. În prelungiri, clujenii au fost aproape să dea lovitura decisivă, dar Vitor Bruno (90+3) a șutat în vinclul porții lui Florin Niță.
Fără succes extern
CFR Cluj are două remize în primele două meciuri din deplasare din acest sezon, deși a condus atât pe Viitorul (cu 2-0), cât și pe Steaua (cu 1-0). În plus, ardelenii au victoria de acasă cu ACS Poli Timișoara, iar la bilanț sunt la minus un punct, din cauza penalizării de șase puncte suferite la finalul sezonului precedent. La rândul ei, Steaua nu are nici o victorie pe teren propriu în acest sezon, după ce a remizat cu Petrolul și CFR Cluj în campionat și a pierdut cu AS Trencin (2-3), în preliminariile Champions League.
FCSB: Niţă - Râpă, Carp (Alcenat '55), Toşca, Guilherme - Neagu, Tahar - Iancu (Grădinaru '46), Enceanu (Mihalcea '79), Hamroun - Tudorie. Director sportiv: Mirel Rădoi.
CFR 1907 Cluj: Mincă - D. Filipe, Tînc, Larie, Camora - Tiago Lopes, Mureşan (Nascimento '86), Petrucci, Păun (Goncalvez '61) - Guima, Roşu (C. Lopez '46). Antrenor: Francisc Dican.
Au marcat: Tudorie '57 / Tiago Lopes '16
Sursa foto: www.cfr1907.ro

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.