Gaz Metan Mediaş, lidera play-off-ului seriei a doua a eşalonului secund, a pus punct unei serii de 196 de zile fără înfrângere, fiind învinsă de contracandidata la promovarea în Liga I, Chindia Târgoviște, scor 1-3. Gruparea antrenată de Cristian Pustai a suferit primul eşec din anul 2016 şi prima înfrângere pe teren propriu după cea înregistrată în 17 octombrie 2015.
Rămân lideri
Medieşenii s-au „înecat” după  o serie incredibilă în care nu au pierdut nici un meci în anul 2016, dar rămân totuși lideri în clasamentul seriei a II-a . Ultimul eşec al Gazului a datat din 5 decembrie anul trecut, atunci când a pierdut la Mioveni, scor 0-2, însă pe teren propriu, ultima înfrângere a fost provocată de FCM Baia Mare, pe 17 octombrie 2015, scor 0-1. De eşecul Gazului nu a profitat UTA Bătrâna Doamnă, care a terminat la egalitate cu FCM Baia Mare, atât la scor, 2-2, cât şi la

Citeşte mai departe...

Clubul Gaz Metan va pune în vânzare, de luni, 24 august, abonamentele pentru noul sezon de fotbal, noutatea fiind că se vor emite cinci tipuri de abonamente. Astfel, abonamentul clasic pentru un an va costa 150 lei, pentru un abonament de doi ani preţul este de 280 lei, iar la un abonament pe trei ani, costul este de 390 lei. În Sectorul D se vor elibera abonamente de tip „Tata şi copilul”, la aceleaşi prețuri. Acest tip de abonament presupune eliberarea unui abonament pentru două locuri învecinate, ambele urmând a fi trecute pe acelaşi card. La Tribuna Oficială preţul unui abonament este de 500 lei. Abonamentele se pot face începând de luni, 24 august la Casa de bilete a Stadionului „Gaz Metan”, între orele 17-19. Gaz Metan Mediaș va evolua în sezonul competițional 2015-2016 în Liga a II-a, seria vest.

Retrogradarea în eșalonul secund și necazurile financiare i-au determinat pe oficialii Universității Cluj să dea credit tinerilor, pentru a încerca să construiască o echipă competitivă exact pe bazele elanului tineresc din care s-a format și a devenit o grupare de tradiție în fotbalul românesc. Drept dovadă, la prima reunire a lotului care a avut loc ieri au fost convocați „numai jucători crescuți de Universitatea Cluj, iar media de vârstă a lotului ajunge undeva la 21 de ani, fiind una dintre cele mai tinere echipe din primele trei eşaloane”, se arată pe site-ul oficial al clubului. Reunirea a fost condusă de antrenorii Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi, și ei adevărați componenți ai familiei „U”, și a avut loc pe terenul de iarbă din incinta bazei sportive „Dan Anca”, sub privirile a peste 100 de fani. „În perioada imediat următoare există posibilitatea ca studenţii să efectueze şi un stagiu de

Citeşte mai departe...

Peste 250 de suporteri ai clubului FC Bihor s-au adunat miercuri, 4 februarie, în Piaţa Unirii din Oradea, în semn de solidaritate cu clubul orădean, aflat într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Organizat de Asociaţia Suporterilor FC Bihor, mitingul a strâns atât membri ai galeriei și sportivi, cât şi orădeni de rând sau diferite personalităţi ale orașului și a le clubului, precum Emerich Jenei, în ciuda ploii dese şi au unui timp destul de friguros. Prin această primă acţiune organizatorii speră să atragă atenţia factorilor de decizie pentru a se implica în salvarea clubului de fotbal, care trece prin cea mai critică perioadă a existenţei sale. Un alt marş este anunţat pentru vineri după amiază, iar un al treilea pentru sâmbătă.
Sloganuri anti-primar
Încă de la început, membrii galeriei FC Bihor au scandat sloganuri pro club şi împotriva Primăriei, care s-a retras din acţionariatul clubului. „Inimile noastre cântă-n cor, FC Bihor”, „Este eternă, este roş-albastră, FC Bihor, echipa noastră”,  „Orice ar fi, te vom iubi, lângă tine noi vom fi” şi „Să vină primarul!” au scandat cei prezenți. O parte dintre suporteri au ţinut în mâini steagurile echipei şi au afişat două bannere de câţiva metri, cu mesajele „Toţi privesc cu nepăsare cum Bihorul nostru moare” şi „FC Bihor trăieşte prin noi”. De asemenea, câţiva copii de la echipele de la centrul de juniori au desfăşurat un steag de câţiva metri al clubului, în culorile tradiţionale de roşu şi albastru. „Dacă suporterii au făcut acest gest pentru noi, am făcut şi eu acest gest să fiu alături de ei, la această manifestaţie. N-am venit în calitate de preşedinte, am venit în calitate de susţinător al acestui club. Nu numai această manifestaţie, dar şi zbaterile noastre care au fost în această săptămână, ar trebui să aibă un efect pozitiv pentru club. Am solicitat şi solicit încă o dată tuturor societăţilor care consideră şi pot să fie alături de noi, acum în ultimul ceas, să vină la noi la club până nu e prea târziu, ca să putem face o analiză a sumelor care se vor strânge pentru salvarea acestui club”, a declarat preşedintele clubului, Viorel Nemeş.
Emeric Jenei (ex-jucător şi membru în conducerea clubului), Sandor Kulcsar (fost jucător de valoare), Florin Fărcaş (ex-jucător şi antrenor), Sorin Husăsan (fost copreşedinte) și Şerban Morcan, fost preşedinte al FC Bihor, i-au susținut pe cei din staff-ul actual al FC Bihor, în frunte cu preşedintele Viorel Nemeş, antrenorii Călin Cheregi, Lucian Ciocan şi Vasile Sin, de la echipa mare, precum şi întregul colectiv al antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori. „Păcat că a fost un timp destul de nefavorabil pentru a face o demonstraţie adevărată şi din suflet, pentru că văd că indiferent de ce se întâmplă, totuşi Bihorul are susţinători şi susţinători adevăraţi. Păcat că ei vorbesc în faţă, iar în spate nimeni nu se ocupă de sportul din Oradea. Asta înseamnă că pe cei care ar trebui să conducă nu numai oraşul, ci şi sportul, nu prea-i interesează", a declarat Emerich Jenei. Mitingul a durat circa o oră şi s-a încheiat fără incidente.   

FC Bihor a rămas la cota zero la capitolul victorii și după etapa a IX-a a ligii secunde, seria vest. Orădenii au remizat fără gol, 0-0, cu FC Olt, în meciul disputat sâmbătă, acasă, iar antrenorul Alexandru Pelici și-a anunțat demisia.
Cinci cornere, o bară, zero eficiență
La FC Bihor s-a văzut încă o dată că uneori de la a vrea la a putea e cale lungă. După patru eșecuri și trei remize în precedentele șapte partide disputate (o etapă au stat n.r.), orădenii au intrat pe teren determinați să își „pună victorie la casă” în acest campionat, însă eforturile lor au rămas fără rezultat. Trupa lui Pelici a dominat, a avut posesie și ambiție, dar a fost lipsită de luciditate, inspirație și chiar șansă, în condițiile prestării unui fotbal modest. În ciuda unui început furtunos și a unui asediu aproape permanent spre

Citeşte mai departe...

Liga 2

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.