FC Hunedoara pierdut la o diferență care doare amicalul din deplasare cu ACS Poli Timișoara, dar nu scorul 0-5 (0-1) îl supără pe antrenorul Titi Alexoi, ci atitudinea unor jucători. „Rezultatul e exagerat și nici nu contează, dar aerele de vedete ale unor jucători sunt nepotrivite și pot dăuna atmosferei și rezultatelor”, a punctat tehnicianul alb-albaștrilor.

La un pas de demisie

Pus la cale cu scopul de a perfecționa jocul echipei prin confruntarea cu o echipă dintr-un eșalon superior, meciul disputat sâmbătă la Timișoara s-a dovedit o lecție cu multe fațete pentru alb-albaștri. Echipa a pierdut la un scor inconfortabil chiar și pentru un astfel de amical, iar jocul a scos la suprafață „bubele” unor componenți ai lotului care au fost la un pas să provoace demisia antrenorului Titi Alexoi. „Scorul nu unul real, căci noi nu am jucat acest meci pentru rezultat, ci pentru a pune la punct jocul echipei. Primul gol a fost unul de portar, Coman fiind învins cu un șut de la aproape 40 de metri, așa că rezultatul de la pauză putea fi 0-0 și nu 0-1. Apoi, două  goluri au fost înscrise în urma unor poziții de ofsaid, iar un gol a fost primit după un corner la care defensiva noastră a ieșit greșit. În fine, ultimul gol a fost înscris în prelungiri, când noi jucam cu foarte mulți jucători tineri care sunt de regulă rezerve. Dincolo de scor și de prestația acceptabilă din prima repriză, am fost dezamăgit. M-a supărat atitudinea, caracterul îndoielnic și lipsa de educație a unor jucători cu aere de vedete fotbaliști. Am fost la un pas să renunț la echipă, deoarece am constat că este ceva putred care provoacă probleme. Am constat că unii jucători au fițe, dau indicații și se ceartă între ei. Eram euforic după meciurile din campionat, dar acum am constat că nu putem emite pretenții cu astfel de jucători”, a punctat Titi Alexoi.

Gol după gol

Primul gol a venit în minutul 22, când Neagu a găsit plasa cu un şut-centrare din lateral. Timişorenii au ratat apoi ocazii după ocazii. Henrique, Dragomir ori Stavric fiind cei care au risipit şanse bune de majorare a diferenţei. Diferența a ajuns la 2-0 în minutul 81, când Kneeshaw a marcat din centrul careului. Popovici (min. 84), Duarte (86) şi Cânu (90) au stabilit rezultatul final.

ACS Poli Timişoara:Pap - Bocșan, Scutaru (cpt.), Belu, Neagu - Popescu, Dragomir, Keita - Boldea - Henrique, Stavric. Au mai intrat: Smaranda, Bălace, Nanu, Cânu, Lazăr, C. Eduardo, Kneeshaw, Morariju, Rody, Tudorov, Trandu şi Popovici. Antrenor: Dan Alexa.

FC Hunedoara:Coman - Ciucurescu, Găceanu, Geacă, Roiu - Mureşan - Şoit, Uibariu, Făgărăşanu, Trăşcan - Tecsi. Au mai intrat: Dragotă - M. Olariu, Fl. Olariu, Ciumaşu, Popa, Horvat, Pop, Blaga, Grigore şi Apachiţei. Antrenor: Titi Alexoi.

FC Hunedoara a obținut primul succes pe teren propriu în actualul sezon, 1-0 cu Vulturii Lugoj, sâmbătă, în etapa a V-a a Ligii a III-a, și a urcat pe locul doi al clasamentului, la egalitate cu lidera, Național Sebiș. „Alb-albaștrii” au muncit mult pentru victorie, iar eforturile și pragmatismul le-au fost răsplătite de autogolul lui Mincea, din minutul 39. „Nici nu ne gândeam să fim la egalitate cu prima clasată, dar acum putem visa frumos”, a afirmat antrenorul Titi Alexoi.
Tot mai bine
„Puștii” lui Titi Alexoi și-au pus victorie în palmares și în meciurile de pe teren propriu, în acest campionat, după două meciuri egale în care se părea că nu le priește „iarba verde de acasă”. Hunedorenii au dispus cu 1-0 de Vulturii Lugoj, o echipă incomodă, dar care a fost obligată să se recunoască învinsă, în urma autogolului lui Mincea, din minutul 39. Față de precedentele meciuri de acasă, „alb-albaștrii” au meritul că au jucat cu adevărat la victorie, arătând mai mult apetit ofensiv, dar și pragmatism și atenție maximă în defensivă. Victoria coroborată cu cele două succese din deplasare și două remize anterioare îi propulsează pe hunedoreni pe locul doi al clasamentului, la egalitate cu lidera, Național Sebiș. „Nici nu ne gândeam că o să fim pe locul doi, la egalitate cu lidera, după primele cinci etape. Echipa a jucat cu suflet și a dat dovadă de pragmatism și maturitate. Mai sunt multe de pus la punct, mai avem de muncit, dar putem visa frumos”, a spus antrenorul Titi Alexoi.
Cu garda jos
Meciul s-a jucat cu garda jos, ambele combatante fiind preocupate mai mult de atac, decât de defensivă. Primele emoții pentru hunedoreni le-a oferit Găceanu (min. 12) care a fost aproape de autogol, după o neînțelegere cu colegii din compartimentul defensiv. Treptat-treptat, jocul alb-albaștrilor s-a limpezit, iar Munteanu (min. 35) a semnat prima ocazie importantă a trupei pregătite de Titi Alexoi, cu un șut bine plasat, scos cu greu de portarul advers.

Citeşte mai departe...

Romulus Gabor, fostul jucător de legendă al Corvinului, a ajuns la un acord de principiu cu finanțatoarea FC Hunedoara, Alina State,  pentru preluarea conducerii tehnice a echipei. Antrenorul va discuta joi cu jucătorii și secundul Petre Clep, iar după meciul de vineri de la Reșița va trece efectiv la treabă, dacă negocierile cu oficialii vor decurge favorabil. Obiectivul celui poreclit „Cangurul” va fi lupta până la capăt pentru promovare sau măcar câștigarea meciurilor rămase de disputat.

Acord de principiu

Misiunea oficialilor de la FC Hunedoara de a găsi un nou antrenor după demisia lui Constantin Olariu a fost îndeplinită cu succes într-un timp foarte scurt. Ca dovadă, Alina State, finanțatoarea clubului de pe Cerna, a obținut, ieri, la două zile de la plecarea lui „Oli”, acordul de principiu pentru aducerea pe banca tehnică a lui Romulus Gabor. Fostul jucător de legendă al echipei de aur a Corvinului și internațional al României, care în ultima vreme îndeplinea funcţia de observator federal, s-a arătat dispus să preia actuala echipă a orașului său de suflet. Tehnicianul a precizat că va începe efectiv munca la FC Hunedoara doar după meciul de vineri de la Reșița și numai dacă se vor rezolva favorabil toate aspectele contractuale. „Am avut o discuție cu finanțatoarea Alina State și am bătut palma în principiu. Mâine (azi n.r.) voi discuta cu jucătorii și cu antrenorul secund Petre Clep și probabil le voi propune un plan tactic pentru jocul de vineri, cu Muncitorul Reșița. Voi urmări apoi echipa la Reșița, iar dacă discuțiile cu clubul vor curge fără probleme voi începe efectiv pregătirea”, a spus Romulus Gabor.

Schimbare de atitudine

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a afirmat că primul său obiectiv este schimbarea atitudinii echipei, iar apoi își propune să lupte până la capăt pentru realizarea obiectivului de promovare.

Citeşte mai departe...

Tehnicianul Constantin Olariu a dat dovadă de demnitate profesională și și-a prezentat, ieri, demisia de onoare, părăsind clubul de pe Cerna, fără a aștepta să fie dat afară de conducerea echipei. Responsabilitatea antrenorului cu care FC Hunedoara a obținut 11 victorii și a suferit cinci înfrângeri în 16 meciuri de campionat a fost preluată, ieri, temporar, de secundul Petre Clep, urmând ca în zilele următoare să fie numit un nou tehnician.

Demisie la primul pas greșit

Munca lui Constantin Olariu a avut rezultate nesatisfăcătoare la FC Hunedoara. Prima înfrângere din 2014, suferită vineri în deplasare cu Mama Mia Becicherecu Mic a compromis aproape total obiectivul de promovare și l-a determinat pe tehnician să demisioneze, întrucât mesajele conducerii în acest sens erau clare. „Când s-a reluat campionatul, li s-a comunicat antrenorilor că după prima înfrângere, aştept demisia lor”, declarase Alina State, finanţator al FC Hunedoara. „Oli” a dat dovadă de demnitate și caracter și a plecat fără scandal, simțind, poate, că oricât s-ar strădui munca sa nu are șanse de succes din motive independente de el. Astfel tehnicianul și-a luat rămas-bun, ieri, de la jucători, iar antrenamentele au rămas în seama antrenorului cu portarii Petre Clep, unul dintre secunzii echipei.

Citeşte mai departe...

Tehnicianul Constantin Olariu a dat dovadă de demnitate profesională și și-a prezentat, ieri, demisia de onoare, părăsind clubul de pe Cerna, fără a aștepta să fie dat afară de conducerea echipei. Responsabilitatea antrenorului cu care FC Hunedoara a obținut 11 victorii și a suferit cinci înfrângeri în 16 meciuri de campionat a fost preluată, ieri, temporar, de secundul Petre Clep, urmând ca în zilele următoare să fie numit un nou tehnician.
Demisie la primul pas greșit
Munca lui Constantin Olariu a avut rezultate nesatisfăcătoare la FC Hunedoara. Prima înfrângere din 2014, suferită vineri în deplasare cu Mama Mia Becicherecu Mic a compromis aproape total obiectivul de promovare și l-a determinat pe tehnician să demisioneze, întrucât mesajele conducerii în acest sens erau clare. „Când s-a reluat campionatul, li s-a comunicat antrenorilor că după prima înfrângere, aştept demisia lor”, declarase Alina State, finanţator al FC Hunedoara. „Oli” a dat dovadă de demnitate și caracter și a plecat fără scandal, simțind, poate, că oricât s-ar strădui munca sa nu are șanse de succes din motive independente de el. Astfel tehnicianul și-a luat rămas-bun, ieri, de la jucători, iar antrenamentele au rămas în seama antrenorului cu portarii Petre Clep, unul dintre secunzii echipei. Odată cu Olariu a demisionat și antrenorul secund Daniel Haidiner care se va întoarce la grupa sa de juniori din cadrul clubului. Tehnicianul nu a putut fi contactat pentru o declarație. Oficialii de la FC Hunedoara sunt, se pare, deja în tratative cu un nou antrenor, dar identitatea acestuia este încă secretă.
Înfrângerea de vineri a mărit la șapte puncte distanța dintre FC Hunedoara și prima clasată, FC Caransebeș, iar hunedorenii au rămas în urmă cu trei lungimi și față de ocupanta locului doi, Mama Mia Becicherecu Mic. În play-off diferența de  puncte dintre cele trei combatante va fi și mai defavorabilă hunedorenilor, întrucât ei au pierdut ambele meciuri directe cu FC Caransebeș și unul cu Mama Mia.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.