Tehnicianul Constantin Olariu a dat dovadă de demnitate profesională și și-a prezentat, ieri, demisia de onoare, părăsind clubul de pe Cerna, fără a aștepta să fie dat afară de conducerea echipei. Responsabilitatea antrenorului cu care FC Hunedoara a obținut 11 victorii și a suferit cinci înfrângeri în 16 meciuri de campionat a fost preluată, ieri, temporar, de secundul Petre Clep, urmând ca în zilele următoare să fie numit un nou tehnician.

Demisie la primul pas greșit

Munca lui Constantin Olariu a avut rezultate nesatisfăcătoare la FC Hunedoara. Prima înfrângere din 2014, suferită vineri în deplasare cu Mama Mia Becicherecu Mic a compromis aproape total obiectivul de promovare și l-a determinat pe tehnician să demisioneze, întrucât mesajele conducerii în acest sens erau clare. „Când s-a reluat campionatul, li s-a comunicat antrenorilor că după prima înfrângere, aştept demisia lor”, declarase Alina State, finanţator al FC Hunedoara. „Oli” a dat dovadă de demnitate și caracter și a plecat fără scandal, simțind, poate, că oricât s-ar strădui munca sa nu are șanse de succes din motive independente de el. Astfel tehnicianul și-a luat rămas-bun, ieri, de la jucători, iar antrenamentele au rămas în seama antrenorului cu portarii Petre Clep, unul dintre secunzii echipei.

Odată cu Olariu a demisionat și antrenorul secund Daniel Haidiner care se va întoarce la grupa sa de juniori din cadrul clubului. Tehnicianul nu a putut fi contactat pentru o declarație. Oficialii de la FC Hunedoara sunt, se pare, deja în tratative cu un nou antrenor, dar identitatea acestuia este încă secretă.

Înfrângerea de vineri a mărit la șapte puncte distanța dintre FC Hunedoara și prima clasată, FC Caransebeș, iar hunedorenii au rămas în urmă cu trei lungimi și față de ocupanta locului doi, Mama Mia Becicherecu Mic. În play-off diferența de  puncte dintre cele trei combatante va fi și mai defavorabilă hunedorenilor, întrucât ei au pierdut ambele meciuri directe cu FC Caransebeș și unul cu Mama Mia.

 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.