Romulus Gabor, fostul jucător de legendă al Corvinului, a ajuns la un acord de principiu cu finanțatoarea FC Hunedoara, Alina State,  pentru preluarea conducerii tehnice a echipei. Antrenorul va discuta joi cu jucătorii și secundul Petre Clep, iar după meciul de vineri de la Reșița va trece efectiv la treabă, dacă negocierile cu oficialii vor decurge favorabil. Obiectivul celui poreclit „Cangurul” va fi lupta până la capăt pentru promovare sau măcar câștigarea meciurilor rămase de disputat.

Acord de principiu

Misiunea oficialilor de la FC Hunedoara de a găsi un nou antrenor după demisia lui Constantin Olariu a fost îndeplinită cu succes într-un timp foarte scurt. Ca dovadă, Alina State, finanțatoarea clubului de pe Cerna, a obținut, ieri, la două zile de la plecarea lui „Oli”, acordul de principiu pentru aducerea pe banca tehnică a lui Romulus Gabor. Fostul jucător de legendă al echipei de aur a Corvinului și internațional al României, care în ultima vreme îndeplinea funcţia de observator federal, s-a arătat dispus să preia actuala echipă a orașului său de suflet. Tehnicianul a precizat că va începe efectiv munca la FC Hunedoara doar după meciul de vineri de la Reșița și numai dacă se vor rezolva favorabil toate aspectele contractuale. „Am avut o discuție cu finanțatoarea Alina State și am bătut palma în principiu. Mâine (azi n.r.) voi discuta cu jucătorii și cu antrenorul secund Petre Clep și probabil le voi propune un plan tactic pentru jocul de vineri, cu Muncitorul Reșița. Voi urmări apoi echipa la Reșița, iar dacă discuțiile cu clubul vor curge fără probleme voi începe efectiv pregătirea”, a spus Romulus Gabor.

Schimbare de atitudine

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a afirmat că primul său obiectiv este schimbarea atitudinii echipei, iar apoi își propune să lupte până la capăt pentru realizarea obiectivului de promovare.

„Vreau să readuc plăcerea jocului și să-i determin pe jucători să lupte și cu suflet în fiecare meci. Cât mai există șanse teoretice pentru promovare, ne vom lupta pentru acest obiectiv, iar dacă apoi acest țel va fi compromis voi încerca să câștigăm toate meciurile. În plus, îmi propun să promovez și jucători tineri de la Centrul de Juniori, pentru a clădi viitorul echipei”, a precizat Gabor. Ultima dată, Romică Gabor a stat pe banca tehnică a divizionarei secunde Mureşul Deva, pentru ca odată cu desfiinţarea acesteia să se ocupe de Centrul de copii şi juniori al FC Hunedoara.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.