FC Hunedoara pierdut la o diferență care doare amicalul din deplasare cu ACS Poli Timișoara, dar nu scorul 0-5 (0-1) îl supără pe antrenorul Titi Alexoi, ci atitudinea unor jucători. „Rezultatul e exagerat și nici nu contează, dar aerele de vedete ale unor jucători sunt nepotrivite și pot dăuna atmosferei și rezultatelor”, a punctat tehnicianul alb-albaștrilor.

La un pas de demisie

Pus la cale cu scopul de a perfecționa jocul echipei prin confruntarea cu o echipă dintr-un eșalon superior, meciul disputat sâmbătă la Timișoara s-a dovedit o lecție cu multe fațete pentru alb-albaștri. Echipa a pierdut la un scor inconfortabil chiar și pentru un astfel de amical, iar jocul a scos la suprafață „bubele” unor componenți ai lotului care au fost la un pas să provoace demisia antrenorului Titi Alexoi. „Scorul nu unul real, căci noi nu am jucat acest meci pentru rezultat, ci pentru a pune la punct jocul echipei. Primul gol a fost unul de portar, Coman fiind învins cu un șut de la aproape 40 de metri, așa că rezultatul de la pauză putea fi 0-0 și nu 0-1. Apoi, două  goluri au fost înscrise în urma unor poziții de ofsaid, iar un gol a fost primit după un corner la care defensiva noastră a ieșit greșit. În fine, ultimul gol a fost înscris în prelungiri, când noi jucam cu foarte mulți jucători tineri care sunt de regulă rezerve. Dincolo de scor și de prestația acceptabilă din prima repriză, am fost dezamăgit. M-a supărat atitudinea, caracterul îndoielnic și lipsa de educație a unor jucători cu aere de vedete fotbaliști. Am fost la un pas să renunț la echipă, deoarece am constat că este ceva putred care provoacă probleme. Am constat că unii jucători au fițe, dau indicații și se ceartă între ei. Eram euforic după meciurile din campionat, dar acum am constat că nu putem emite pretenții cu astfel de jucători”, a punctat Titi Alexoi.

Gol după gol

Primul gol a venit în minutul 22, când Neagu a găsit plasa cu un şut-centrare din lateral. Timişorenii au ratat apoi ocazii după ocazii. Henrique, Dragomir ori Stavric fiind cei care au risipit şanse bune de majorare a diferenţei. Diferența a ajuns la 2-0 în minutul 81, când Kneeshaw a marcat din centrul careului. Popovici (min. 84), Duarte (86) şi Cânu (90) au stabilit rezultatul final.

ACS Poli Timişoara:Pap - Bocșan, Scutaru (cpt.), Belu, Neagu - Popescu, Dragomir, Keita - Boldea - Henrique, Stavric. Au mai intrat: Smaranda, Bălace, Nanu, Cânu, Lazăr, C. Eduardo, Kneeshaw, Morariju, Rody, Tudorov, Trandu şi Popovici. Antrenor: Dan Alexa.

FC Hunedoara:Coman - Ciucurescu, Găceanu, Geacă, Roiu - Mureşan - Şoit, Uibariu, Făgărăşanu, Trăşcan - Tecsi. Au mai intrat: Dragotă - M. Olariu, Fl. Olariu, Ciumaşu, Popa, Horvat, Pop, Blaga, Grigore şi Apachiţei. Antrenor: Titi Alexoi.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.