Gimnasta Carmen Ghiciuc, legitimată la CNS „Cetate” Deva, a câștigat medalia de aur la individual compus în cadrul competiției „Nadia Comăneci Internațional Invitational”, desfășurată în SUA, la finalul săptămânii. Componenta Lotului Național de Junioare de la Deva a fost la egalitate cu Jade Chrobok (Gemini/SUA), iar pe locul trei s-a situat Laura Iacob (România / CSM Onești). În plus, în concursul pe echipe, România a ocupat locul secund, după Gemini (SUA), iar pe locul trei s-a situat Dynamo Ontario (Canada).
Din nou pe podium
Cele patru gimnaste din Lotul Național de Junioare de la Deva care au format echipa ce a reprezentat România la tradiționalul eveniment inițiat și organizat de Nadia Comăneci și Bart Conner au obținut rezultate excelente. Sportivele Carmen Ghiciuc (CNS „Cetate” Deva) Carmen Glăvan, Ariadna Stanciu (ambele Farul Constanța) și Laura Iacob (CSM Onești), coordonate de antrenorii Florin Cotuțiu și Daniela Mărănducă Nicolai, au cucerit trei dintre cele șase medalii puse în joc la individual compus și la echipe.
Tricolorele s-au duelat pentru medaliile de aur în cele două probe cu

echipa Gemini (SUA), antrenată de fosta campioană olimpică în 1980, rusoaica Yelena Davydova și care a avut-o ca lideră pe Jade Chrobok. În competiția pe echipe, Gemini s-a impus în fața campioanelor de anul trecut, România-Deva, cu 113.000 la 110.450 puncte. Pe locul trei s-a clasat Dynamo (Ontario/ canada), cu 106.800, iar pe patru s-a situat Gym-Fly (SUA) cu 106.050.  La individual compus, Jade Chrobok (Gemini/SUA) s-a situat pe primul loc la egalitate cu Carmen Ghiciuc (CNS „Cetate” Deva), ambele având 55.900 puncte, iar pe locul trei s-a situat Laura Iacob (România / CSM Onești). Americanca a obținut în ultima rotație un 15.600 la bârnă și a egalat-o pe Ghiciuc care se instalase pe primul loc după un exercițiu foarte bun la sol, notat cu 14.900.
Ediția 2016 a tradiționalului eveniment inițiat și organizat de Nadia Comăneci și Bart Conner a reunit peste 1600 de participanți, un număr record, în Cox Convention Center din Oklahoma City.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.