Echipa „Băieții”, formată din Marius Drăghici și Miron Cătălinaveau, s-a impus la categoria open masculin, iar echipa „Satu Mare”, alcătuită din Beata Vaida și Adriana Matei, a triumfat la secțiunea open feminin. La Sibiu Sands 2015” au participat 38 de echipe din Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Oradea, Cluj, Arad, Zalău, București, Reșița și Chișinău, iar organizatorii au pus la bătaie premii de peste 3.000 de euro. Meciurile au avut loc pe un teren amenajat în Piața Mică din Sibiu și au fost urmărite de peste 15.000 de spectatori.
Finală pe muchie de cuțit
Echipa „Băieții” a câștigat finala în fața Moldovei 77, cu scorul de 2-1, într-un meci în care fiecare punct a contat și fazele au ridicat publicul în picioare. Băieții (Marius Drăghici și Miron Cătălinaveau) au înfruntat una din echipele internaționale de la

Citeşte mai departe...

Vă place spectacolul oferit de meciurile de handbal, baschet, volei ori rugbi? Dacă  răspunsul este pozitiv și sunteți clujean aveți oportunitatea de a urmări, la prețuri foarte accesibile, numeroase astfel de show-uri din oferta echipelor de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj. Astfel, cu doar 200 de lei, sau 100 de lei dacă sunteți studenți sau pensionari ori 300 dacă doriți facilități VIP, puteți achiziționa legitimații de acces la meciurile echipelor de handbal, baschet, volei și rugby, pentru sezonul intern 2014-2015. Ținând cont că e vorba de opt echipe, câte una feminină și una masculină la fiecare sport, și că fiecare joacă în jur de 10-14 partide pe teren propriu aveți șansa de a viziona aproape 100 de spectacole sportive. În plus, având în vedere că șase dintre cele opt formații în cauză activează în primele ligii și două (volei și handbal masculin) în ligile secunde, meciurile la care sunt invitați pot fi de foarte bună calitate.  Legitimațiile se pot achiziționa de la sediul clubului de pe Str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 23, de luni până vineri, între orele 9-14, informează site-ul oficial al clubului din Cluj-Napoca.

Volei

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.