Pilotul Mihai Cîmpeanu s-a clasat pe locul 16 în ierarhia generală de la raliul zăpezii „Winter Rally Covasna”, desfășurat în acest week-end. Multiplul campion național din Brad a revenit astfel cu succes în competițiile automobilistice, după o pauză de un an, și a realizat un antrenament reușit pentru etapele Campionatului Național. La competiție au participat piloți din Italia, Bulgaria și Ungaria.
Rezultat bun
Mihai Cîmpeanu a gustat din nou adrenalina și emoțiile raliului, într-o cursă spectaculoasă și dificilă, desfășurată pe un traseu acoperit cu zăpadă. Pilotul brădean a reușit să „stăpânească” excelent noul său Mitshubishi Evo 6 și a obținut un rezultat onorabil, clasându-se pe

locul 16, la raliul zăpezii „Winter Rally Covasna”, desfășurat în acest week-end, la Covasna. Cu gândul la etapele Campionatului Național din acest an, Mihai Cîmpeanu a realizat un util test pentru noul său bolid și o repetiție reușită pentru noul sezon competițional. „A fost o cursă foarte dificilă, desfășurată pe un traseu de 75 de kilometri care a îmbinat porțiunile de zăpada, gheață și apa înghețată. Mașina pregătită de copilotul meu Cristi Mihăiesc s-a comportat foarte bine, deși mai este nevoie de unele reglaje. Am pierdut secunde importante pe traseu din cauza faptului că anvelopele cu cuie pe care le-am avut la dispoziție nu au fost dintre cele mai performante. Oricum, a fost un antrenament util și frumos, iar pe viitor, la cursele din cadrul Campionatului Național, sper ca performanțele să fie și mai bune”, a afirmat Mihai Cîmpeanu. Pilotul brădean a fost susținut financiar la competiție de Autosena și Forest Ban Alpin.
Câștigători cu mașini puternice
Raliul zăpezii „Winter Rally Covasna” a aliniat la start numeroși piloți de top ai României, iar pe primele trei locuri s-au clasat: Simone Tempestini /Dorin Pulpea (Subaru Impreza) -  00:58:23; Florin Tincescu / Iulian Nicolaescu (Peugeot 208) - 01:03:08 și Alin Neagoie /Sorin Colceriu (Subaru Impreza) 01:03:41. La startul cursei s-au aflat 39 de echipaje și doar 31 au ajuns la finiș, celelalte opt abandonând.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.