Baschetbaliștii echipei CSU Atlassib Sibiu sunt optimiști și mizează mult pe aportul fanilor la partida cu UBT Cluj Napoca, tradițional derby al Ardealului. Întâlnirea va avea loc vineri, 6 februarie, de la ora 18:00, în Sala „Transilvania”, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naționale masculine și este transmisă în direct pe DigiSport.
Obligați să câștige
Antrenorul galben-albaștrilor, Miodrag Perisic, afirmă că echipa sa are mare nevoie de victorie, deși obiectivul va fi greu de atins, având în vedere forma excelentă a clujenilor care vin la Sibiu după șapte victorii consecutive. „Ca la fiecare derby cu Clujul, mă aștept să fie foarte greu, atât pentru noi, cât și pentru ei. Anul trecut am jucat cu ei șapte meciuri, sezonul acesta unul. După aceste opt meciuri, rezultatul este

egal, 4-4, iar la fiecare meci, rezultatul a fost foarte strâns, a fost diferență între unul și șase puncte. Nu știu cine va câștiga meciul de vineri, dar cred că va fi foarte greu. Ei au o serie foarte bună, au 7 victorii după 7 meciuri jucate, iar noi nu suntem într-o serie așa bună, pentru că am pierdut ultimele două meciuri, cu Asesoftul și la Oradea. Vom face tot ce e posibil. Cred că toată lumea va fi aptă pentru meci și vom da totul ca să câștigăm. E foarte important pentru noi”, a declarat antrenorul CSU Atlassib Sibiu.  Tehnicianul a făcut un apel la suporteri pentru a veni la sală să sprijine echipa: „Veniți alături de noi, să fie sala plină. Promit să dăm tot ce putem și împreună să câștigăm acest meci important pentru noi toți, pentru că și jucătorii și fanii, împreună, suntem o mare echipă”, a spus Perisic.
Adversar dificil și …mobilizator
Christopher Lee, unul dintre jucătorii cheie ai grupării sibiene, crede că meciul va fi greu, dar și mobilizator. „Clujul este un mare rival al nostru, joacă foarte bine și cred că va fi un meci dificil. Așa a fost și meciul cu ei, de anul trecut, din play-off. De fiecare dată când jucăm cu ei e dificil, dar ca și competitor, așa îți și dorești să fie. Suporterii noștri sper să continue să vină la sală, să ne susțină. Pentru ei jucăm și încercăm să facem tot ce putem”,  a declarat Christopher Lee. În tur, CSU Sibiu a învins în deplasare echipa clujeană, la capătul a 40 de minute de joc, tabela arătând 83-82 pentru Sibiu.

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.