CSU Atlassib Sibiu a pus punct seriei negre de patru eșecuri prin victoria 70-68 cu BC Timba Timișoara, obținută vineri seara, în deplasare. Trupa antrenată de Miodrag Perisic a condus în permanență, uneori cu o diferență chiar și de 13 puncte, dar  la capătul a 40 de minute de joc intense și dramatice a câștigat la numai două puncte diferență.
Sinusoida a ieșit pe plus
Sibienii au avut o prestație sinusoidală care a ieșit pe plus în meciul de la Timișoara spre deosebire de partidele anterioare. CSU a defilat în primul sfert, a pierdut din concentrare în cel de al doilea, a fost iar la putere în sfertul trei și a încheiat în corzi, apărându-și cu greu avantajul și câștigând la numai două puncte.  Au fost momente în care sibienii au condus chiar și cu 13 puncte, însă pe final CSU a trăit cu emoții. Faptul că unii jucători de bază sunt accidentați sau răciți, a cântărit mult în jocul echipei. „Este o victorie importantă, după patru înfrângeri. Am jucat fără Ceskovic, pentru că este accidentat, și cu Calotă foarte puțin pentru că are entorsă la mână, doar pentru a ne ajuta în apărare, după ce Brandon Johnson a făcut trei faulturi. Băieții au luptat

tot meciul, dar s-a simțit presiunea  ultimelor patru meciuri pierdute. S-a văzut inclusiv în procentajul aruncărilor de trei puncte, au fost 4 din 24. Dar este o victorie importantă”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat Milos Bojovic 28 de puncte, Christopher Lee 16 puncte, Leroy Hurd 13 puncte, Gediminas Zyle 6 puncte, Brandon Johnson 4 puncte și Slobodan Popovic 3 puncte.

BC Timba Timișoara- CSU Atlassib Sibiu s-a încheiat 68-70 (14-27, 19-12, 16-19, 19-12). În următoarea etapă, Sibiul primește vizita celor de la Energia Târgu Jiu, vinerea viitoare, pe 27 februarie 2015, de la ora 17:00.

sursa foto: http://www.csusibiu.ro

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.