Cele două echipe de handbal ale Clubului Sportiv Universitatea Cluj își vor prezenta împreună loturile pentru noul sezon competițional în cadrul unui eveniment ce va avea loc joi, 27 august, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă. U Alexandrion Handbal Feminin și U Cluj Handbal Masculin promit spectacol sportiv de cinci stele într-un meci demonstrativ inedit care va fi punctul de atracție al unui show a cărui atmosferă va fi întreținută și de David & Six Martini Band. Intrarea publicului este liberă.
Aflate la nivele diferite, U Alexandrion Handbal Feminin, care activează în Liga Națională, și U Cluj Handbal Masculin, ce va juca în Divizia A (eșalonul doi valoric), dau startul împreună noului sezon competițional. Motivul? Cele două echipe de handbal ale Clubului Sportiv Universitatea Cluj își propun să cocheteze cu performanța și să atragă cât mai mulți suporteri „marca U” în tribune la meciurile pe care le vor disputa pe teren propriu. „Sportivii noștri au nevoie de susținere. Au nevoie

de tribune pline cu oameni care se ghidează după aceleași principii: fair-play, ambiție, luptă, performanță. Au nevoie ca și tu să ocupi un loc în tribuna Sălii Polivalente”, se arată în comunicatul transmis de clubul Universitatea Cluj. 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.