Reprezentativa de futsal a României a câștigat ambele partide amicale de verificare disputate  la Izmit, contra selecționatei Turciei, deși din lot a lipsit Robert Matei, cel mai bun jucător al anului 2014 care este accidentat. Trupa antrenată de Zoltan Jakab s-a impus la diferență de trei goluri în ambele jocuri programate pentru pregătirea meciurilor din  grupa principală de calificare la EURO 2016, ce vor avea loc în luna martie.
Rezultate și joc promițătoare
În primul meci, disputat miercuri, 18 februarie, „tricolorii” pregătiți de Zoltan Jakab au câștigat cu 3-0 prin golurile marcate de Mimi Stoica, Alpar Csoma și Emil Răducu.  În partida revanșă, susținută joi, 19 februarie, românii s-au impus cu 6-3 (1-1 la pauză) prin golurile marcate de Laszlo Szocs (2), Cristian Matei, Robert Lupu, Mimi Stoica și

Ionuț Movileanu. Îmbucurător este faptul că jocul naționalei a fost unul de bună calitate, în ciuda absenței lui Robert Matei (Autobergamo Deva), cel mai bun jucător al anului 2014 care este accidentat.
Reprezentativa de futsal a României va juca, în perioada 18-21 martie 2015, la Călărași, în grupa principală de calificare la EURO 2016, ce va fi găzduit de Serbia. „Tricolorii” sunt în grupă cu Portugalia, Kazahstan și Georgia.
Lotul României pentru cele două jocuri de pregătire din Turcia a fost următorul: Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Laszlo Klein (KF Odorheiu Secuiesc) - portari; Robert Lupu (cpt.), Cristian Matei, Florin Ignat (toți de la Autobergamo Deva), Gabriel Dobre, Emil Răducu, Mimi Stoica, Alpar Csoma (toți de la City'us Tg. Mureș), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Adrian Pânzaru (Spicom Sf. Ghoerghe), Manya Szabolcs, Laszlo Szocs (ambii KF Odorheiu Secuiesc).
 

FacebookLogin Form

Trafic.ro

Copyright SILVERSOFT © 2014. All Rights Reserved.